Kahve falında kıyafet vermek

Kahve falında kıyafet vermek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafet vermek gördüyseniz:

  • Aklınıza sevdiğiniz kişileri memnun edecek fikirler gelebilir.

Kahve falında kendi kıyafetini başkasında görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini pembe kıyafetle görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kıyafetler görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini asker kıyafetiyle görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına alamet eder.

Kahve falında bir dolap dolusu kıyafet görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında eşinin kıyafetini giymek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, bahtın açılacağına delalettir.

Kahve falında eski kıyafet görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında kıyafetler denemek halsizleşeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top