Kahve falında kendi kıyafetini başkasında görmek

Kahve falında kendi kıyafetini başkasında görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kıyafetini başkasında gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren konuları stres nedeni görmemeli kendinize güvenmelisiniz.

Kahve falında ölüyü yeşil kıyafetle görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel kıyafetli birini görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek kıyafetleri görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla kıyafet görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafet kesmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazlık kıyafet görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına işaret eder.

Kahve falında dağınık kıyafetler görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında kıyafetleri atmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top