Kahve falında eski kıyafetler görmek

Kahve falında eski kıyafetler görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kıyafetler gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Kahve falında eski kıyafetleri atmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski kıyafet atmak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski kıyafet giymek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini eski kıyafetlerle görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında eski kıyafetlerini vermek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında eski kıyafet görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski kıyafetler görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, isabetli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kıyafetini giymek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top