Kahve falında kitap çıkarmak

Kahve falında kitap çıkarmak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, hainlik yapacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kitap çıkarmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma biçiminiz karşılaşacağınız kişiler üzerinde olumlu etki yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında topraktan kitap çıkarmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kitap çıkarmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara işaret eder.

Kahve falında kapalı kitap görmek sevdiğine kavuşacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dini kitap bulmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinden dini kitap almak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden kitap almak yarınlara bakacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yasini şerif kitabını görmek sağlık ve şifa bulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden kitap istemek sıkıntılarından kurtulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top