Kahve falında ölmüş birinden kitap almak

Kahve falında ölmüş birinden kitap almak neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, yiyip içeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden kitap almak gördüyseniz:

  • Diğerlerini işlerinize dahil etmeniz kendilerinden bekleneni anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında aşk kitabı görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kitap görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni kitap görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarihi kitap görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kitap kurdu görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinden kitap aldığını görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında hediye kitap almak görmediği yerlere gideceğine, olmayacak hayallere kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kitap almak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top