Kahve falında kitap çaldırmak

Kahve falında kitap çaldırmak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kitap çaldırmak gördüyseniz:

  • İş aktiviteniz söz konusu kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında kitap çaldırmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında kitap çalmak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, istenmeyen bir yolculuğa işaret eder.

Kahve falında dini kitapları görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında kitap ütülemek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine işarettir.

Kahve falında kuran kitabı satın almak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine kitap hediye etmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kitap görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem ve kitap görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top