Kahve falında siyah kitap görmek

Kahve falında siyah kitap görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hasta ise şifa bulacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kitap gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işlere yapacağınız yatırımlar belli kurumlarla ilişkilerinizi arttırabilir.

Kahve falında siyah kitap görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kaplı kitap görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kuran kitabı vermek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının elinde kitap görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kitaplar almak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında kutu içinde kitap görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, tüm kederinin uçup gideceğine işarettir.

Kahve falında kitap arasında para görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında çok büyük kitap görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top