Kahve falında eşini adetli görmek

Kahve falında eşini adetli görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kolaylıklara kavuşacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında eşini adetli gördüyseniz:

  • Kendi gelişiminizi veya evinizi ilgilendiren yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eşinin adet olduğunu görmek hayır getirecek işlere girileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında eşini adetli görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adet kan görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli adet bezi görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında adetli birini görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında pembe adet kanı görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adet iken namaz kılmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adet olmuş kadın görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top