Kahve falında kirpiğe rimel sürmek

Kahve falında kirpiğe rimel sürmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, gülen yüzünün solacağına, elinin darlığa düşeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kirpiğe rimel sürmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Kahve falında kirpiğe rimel sürmek büyük adımlar atacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulur.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek umutlarını kaybedeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine inanılır.

Kahve falında rimelli kirpik görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına tabir olunur.

Kahve falında göze rimel sürmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil rimel sürmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerine rimel sürmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top