Kahve falında kirli etek görmek

Kahve falında kirli etek görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli etek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında kirli etek giymek sahip olacağı malın faazlalığına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli etek görmek kötü günler görüleceğine, neşeli bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında etek kıvırmak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini etekli görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa etek giymek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renk etek görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri etek görmek düzeninin bozulacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalettir.

Kahve falında buruşuk etek görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top