Kahve falında kendini etekli görmek

Kahve falında kendini etekli görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, hataların düzeltileceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini etekli gördüyseniz:

  • İşlerin nasıl yapıldığı ile değil ne yapıldığı ile ilgilenmeyi tercih edin.

Kahve falında mavi renkli etek görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iskoç eteği giymek darlığa ve yokluğa düşeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında dantel etek görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalettir.

Kahve falında pembe etek giymek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında sökük etek giymek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun lacivert etek görmek hayır dualarına nail olacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bol etek görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, gönül kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı etek görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top