Kahve falında kırık kemik görmek

Kahve falında kırık kemik görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kemik gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırı sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında kırık kemik görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işarettir.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret eder.

Kahve falında yılan kemiği görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bel kemiği görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti kemiğinden ayırmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırt kemiği görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kemikli kuzu eti görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek başın borçlularla belaya gireceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top