Kahve falında kına yaktığını görmek

Kahve falında kına yaktığını görmek ona mutluluk getireceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kına yaktığını gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kınalı saç görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kına sürmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına kına yakmak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçına kına yaktığını görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin eline kına yakmak geçim sorunuyla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kına tepsisi tutmak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top