Kahve falında saçına kına yaktığını görmek

Kahve falında saçına kına yaktığını görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rahat bir hayatı olacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçına kına yaktığını gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz geleceğiniz için önemli olabilecek kişilerle ilişkilerinizi gerebilir.

Kahve falında saçta kına yakmak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında saçları kınalı görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saça kına yakılmış görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçındaki kınayı yıkamak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlara kına sürmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, verilen emeklerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında saça kına koymak aile hayatının kötüye gideceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında beyaz saça kına yakmak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top