Kahve falında kilolu bebek görmek

Kahve falında kilolu bebek görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, çok sevinip işinin başına geçeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kilolu bebek gördüyseniz:

  • Bazı sırları paylaşmamanız paylaşmanızdan daha hayırlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında çok kilolu bebek görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yeni işler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kilo aldığını görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilolu erkek bebek görmek güzel günler için yaşayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kilolu bebek görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında kilolu bayan görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında kilolu görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kilo görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilo aldığını görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top