Kahve falında ölüyü kilolu görmek

Kahve falında ölüyü kilolu görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, malında azalmaya, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kilolu gördüyseniz:

  • Gerekli düzenleme, düzeltme veya değişiklikleri yapabilirseniz, ilerleme ya da genişleme sağlanabilecek büyük olaylarda önünüzü açabilecek davet, teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüyü kilolu görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işaret eder.

Kahve falında kilolu kadın görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, üzüntülerinin son bulacağına işarettir.

Kahve falında kiloduna kaka yapmak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi kilolu görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, sıkıntılar son bulacağına inanılır.

Kahve falında kadın kilodu görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kilodu giymek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanın kilo aldığını görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, düşmanlarını kaybetmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top