Kahve falında ölmüş birini kilolu görmek

Kahve falında ölmüş birini kilolu görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini kilolu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında sevgiliyi kilolu görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında bir kişinin kilo aldığını görmek eksiği kendinde bulacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaç kilo olduğunu görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında kadın kilodu görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kilo almış birini görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok kilo aldığını görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilodunu başkasına vermek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini kilolu görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top