Kahve falında kilo kaybetmek

Kahve falında kilo kaybetmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, zorlukları atlatacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında kilo kaybetmek gördüyseniz:

  • Ailenizi ilgilendiren konularda önemli rol size düşüyor olabilir.

Kahve falında kilo kaybetmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilodunu kaybetmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini kilo almış görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında çok kilo almak çok önemli başarılar elde edileceğine, maddi durumun düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kilodunu kirli görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kiloduna çiş yapmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilodunda kan görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalettir.

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top