Kahve falında kilodunda kan görmek

Kahve falında kilodunda kan görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, işe zorla gidip geleceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kilodunda kan gördüyseniz:

  • Evde veya işinizde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınızı geliştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında kilodunda kan görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının kilo aldığını görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kilo aldığını görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında çok kilolu olmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin kilo aldığını görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına işarettir.

Kahve falında kilolu inek görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, mevlit okutacağına işarettir.

Kahve falında kadın kilodu giymek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top