Kahve falında kıl yediğini görmek

Kahve falında kıl yediğini görmek rahatlığa ereceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kıl yediğini gördüyseniz:

  • Yüzeysel çözümler yerine, nedenlere odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında kıl yediğini görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya işaret etmektedir.

Kahve falında saç kılı yediğini görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında fareye yemek yedirmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin fare yediğini görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kaka yediğini görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak yediğini görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının yemek yediğini görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında et yediğini görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top