Kahve falında et yediğini görmek

Kahve falında et yediğini görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, tatsızlıkların aşılacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, birçok dertle muhatap olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında et yediğini gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olan iş birliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında hayvan eti yediğini görmek hataların düzeltileceğine, kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk eti yediğini görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında at eti yediğini görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin insan eti yediğini görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, ekonomik olarak kalkınacağına işarettir.

Kahve falında dana eti yediğini görmek güzel haberler alınacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında etli ekmek yediğini görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında birisine et yedirmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, başarılarının katlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top