Kahve falında kendini nişanlanıyor görmek

Kahve falında kendini nişanlanıyor görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, engellerin aşılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kendini nişanlanıyor gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla veya hukuki konularla ilgili gelişmeler sizin yararınıza bir hal alabilir.

Kahve falında eski nişanlısını görmek kişinin bundan zarar göreceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, çok iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan bohçası görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının nişanlandığını görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle nişanlanmak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının nişanına gitmek riske atılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlıyla barışmak güçten ve takatten düşeceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanında oynamak kısmetinin her zaman açık olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top