Kahve falında ölüyle nişanlanmak

Kahve falında ölüyle nişanlanmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Kahve falında ölü biriyle nişanlanmak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle nişanlanmak elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında nişanlının evine gitmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum nişanı görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan töreninde olmak yanlış yatırımlar yapacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek rızkın genişlemesine, korkularının üzerine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan çiçeği görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, hayata küseceğine inanılır.

Kahve falında bekar birini nişanlı görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, aile bireyleri ile tartışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top