Kahve falında kendinden büyük biriyle çıkmak

Kahve falında kendinden büyük biriyle çıkmak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, zararını tamamen kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında kendinden büyük biriyle çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı aksilikler veya rötarlar olsa da kısa bir seyahat olumlu yönde değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle çıkmak bebek sahibi olunacağına, düşmanlarımızı alt etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek haksızlık edeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük birini görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden büyük biriyle kavga etmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, yüksek moralli olacağına alamet eder.

Kahve falında kendinden büyük biriyle evlenmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına inanılır.

Kahve falında kendinden büyük biriyle nişanlanmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, güzel davetler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top