Kahve falında arkadaşının kafasını kopmuş görmek

Kahve falında arkadaşının kafasını kopmuş görmek yaşama isteğinin artacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, gücünün azalacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kafasını kopmuş gördüyseniz:

  • Açık olmayan durumları aydınlatmak için soru sormak gerekebilir.

Kahve falında arkadaşının kafasının koptuğunu görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının kafasını kopmuş görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kafasını kesmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, prestij kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kafasını görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafada bit görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kafaya taş düştüğünü görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya silah dayamak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top