Kahve falında arkadaşının kafasını görmek

Kahve falında arkadaşının kafasını görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kafasını gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümler üretmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının kafasını görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının kafasının koptuğunu görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının kafasını kopmuş görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kafasını kesmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya tükürmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafasında yaralar görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, gelirinin sürekli olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top