Kahve falında ölmüş babanın kemiklerini görmek

Kahve falında ölmüş babanın kemiklerini görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın kemiklerini gördüyseniz:

  • Planladıklarınızı gerçekleştirmek yerine ani bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babasının kemiklerini görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında babanın kemiklerini görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın kemiklerini görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mezar kemik görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, kazancının daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kemikleri kırılmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş insanın kemiklerini görmek düşmanlıkların biteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kemik görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında etli kemik görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top