Kahve falında kedinin tükürdüğünü görmek

Kahve falında kedinin tükürdüğünü görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, ticarete adım atacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kişinin fena halde yanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Kahve falında kediye tükürmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin tükürdüğünü görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, gelirinin daimi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tükürmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suratına tükürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzina tükürmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ağzının içine tükürmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek onların başarıları ile övüneceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top