Kahve falında kedi sesi çıkarmak

Kahve falında kedi sesi çıkarmak önündeki engelleri aşamayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kedi sesi çıkarmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Kahve falında kedi sesi çıkarmak yol yordam öğretileceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ses çıkarmamak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında hayvan sesi çıkarmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına yorulur.

Kahve falında sesli gaz çıkarmak hayırlı kapıların açılacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında ses çıkarmak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru kedi sesi duymak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında kedi sesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kedi sesi duymak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top