Kahve falında kedi sesi duymak

Kahve falında kedi sesi duymak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, verimli işlere gireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine alamet eder.

Kahve falında kedi sesi duymak gördüyseniz:

  • Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız.

Kahve falında yavru kedi sesi duymak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi sesi duymak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında idrar sesi duymak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında itfaiye sesi duymak iş hayatında değişiklik yapacağına, parasız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında davul sesi duymak sorunlarının tamamen biteceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalettir.

Kahve falında silah ses duymak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekbir sesini duymak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek ses duymak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top