Kahve falında kaymak yedirmek

Kahve falında kaymak yedirmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yüksek mertebeye geleceğine inanılır.

Kahve falında kaymak yedirmek gördüyseniz:

  • Emek vermekten kaçınmamalısınız.

Kahve falında bal kaymak yediğini görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaymak yedirmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaybolan kedimi görmek kafasına göre birini bulacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri kaymak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşini kaybolmuş görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında yoldan kaymak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kaybolmasını görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top