Kahve falında kaybolan kedimi görmek

Kahve falında kaybolan kedimi görmek borçlarının ödeneceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye inanılır.

Kahve falında kaybolan kedimi gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Kahve falında kaybolan kedimi görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaybolan kedi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına yorulur.

Kahve falında kaybolan kediyi bulmak bunun kendisine büyük güç vereceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybolan kediyi görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine alamet eder.

Kahve falında toprağın kaydığını görmek mutluluk ve başarı getireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kaybolması görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan cüzdan bulmak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaykayla kaymak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top