Kahve falında kaybolan kediyi görmek

Kahve falında kaybolan kediyi görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, işinden ekmeğinden olacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işaret eder.

Kahve falında kaybolan kediyi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Kahve falında kaybolan kedimi görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kaybolan kedi görmek yeni bir eve taşınacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolan kediyi bulmak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kaybolan kediyi görmek onu dinleyeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan kaymak hayattan yana yüzünün güleceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı bulmak eğlenceli günler geçirileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolan birini aramak kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında kaybettiğin anahtarı bulmak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top