Kahve falında kayaya sıkışmak

Kahve falında kayaya sıkışmak mallarının da hayırlı olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında kayaya sıkışmak gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Kahve falında kayaya sıkışmak kafa dağıtacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir yerde sıkıştığını görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, çok başarılı olunacağına delalet eder.

Kahve falında çişe sıkışmak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında asansöre sıkıştığını görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbin sıkıştığını görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına alamet eder.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında arabaya sıkışmak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top