Kahve falında kayalıkta oturmak

Kahve falında kayalıkta oturmak fesada ve haksızlığa karışacağına, ortalığın karışacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kayalıkta oturmak gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Kahve falında kayaya oturmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayada oturmak sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Kahve falında kaya üstünde oturmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayalıkta oturmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kayalıklarda oturmak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaya üzerinde oturmak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, fakirlikten kurtulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kayalıklarda oturmak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, işlerinde bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında kayalıkların düştüğünü görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top