Kahve falında kayalıklara çıkmak

Kahve falında kayalıklara çıkmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, dertlerinin sona ereceğine, kendisine kızacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, stresli bir ortama gireceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Kahve falında kayalıklara çıkmak gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında kayaya çıkmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kayalıklardan çıkmak zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek kayalara çıkmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayalardan çıkmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Kahve falında kaya üzerine çıkmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kayadan çıkmak özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında kayalığa çıkmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kayalıklara çıkmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top