Kahve falında kayadan çıkmak

Kahve falında kayadan çıkmak yeni bir ilişki yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayadan çıkmak gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Kahve falında kayalardan çıkmak gergin olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıklardan çıkmak onlarla gönül birliği edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kayadan çıkmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek kayalara çıkmak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine alamet eder.

Kahve falında kaya üzerine çıkmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında kayalığa çıkmak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayaya çıkmak fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayalıklara çıkmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top