Kahve falında kasık traş etmek

Kahve falında kasık traş etmek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, kazancının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasık traş etmek gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Kahve falında kasık traşı olmak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasık ağrısı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasık tüylerini kesmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kasıktan bıçaklanmak eşlerin ayrılacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kasık traş etmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasık kılı yolmak canının derdine düşeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasık tıraşı olmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top