Kahve falında kasıktan bıçaklanmak

Kahve falında kasıktan bıçaklanmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, borcunun kalmayacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasıktan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Öfkeli çıkışlar aksi tepkilere neden olabilir.

Kahve falında kasıktan bıçaklanmak zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kasık tıraşı olmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına delalettir.

Kahve falında kasık bölgesini traş etmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına yorulur.

Kahve falında kasık fıtığı görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kasıkta kıl görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasık ağrısı çekmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasık fıtığı olduğunu görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına işarettir.

Kahve falında kasık ağrısı görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top