Kahve falında arkadaşının bebek düşürdüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının bebek düşürdüğünü görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yeni hobiler edinileceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının bebek düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız destekleniyor.

Kahve falında arkadaşının bebek düşürdüğünü görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, güvensizliğini yeneceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının düşerek öldüğünü görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, engellerden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını düşürmek hayırlı kararlar verileceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının düşüp öldüğünü görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının düştüğünü görmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, insanların hayır dualarını alacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının denize düştüğünü görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top