Kahve falında arkadaşını düşürmek

Kahve falında arkadaşını düşürmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, hak yolunda bir yaşam süreceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntısının biteceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını düşürmek gördüyseniz:

  • Sizin arkanızdan bazı işler çevirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında arkadaşının binadan düştüğünü görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının düştüğünü görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının düştüğünü görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını yüksekten düşerken görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ağaçtan düştüğünü görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşımın düştüğünü görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, ekmeğin kesileceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top