Kahve falında karnında sivilce görmek

Kahve falında karnında sivilce görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında karnında sivilce gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları yaşamsal değişikliklere dahi sebep olabilir.

Kahve falında karnında sivilce görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Kahve falında karnında sivilce çıktığını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtında sivilce görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında suratı sivilceli görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sivilceden irin çıkarmak sevilen birinin geleceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasında sivilce görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sırta sivilce görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağında sivilce görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, alanında marka bir isim olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top