Kahve falında ayağında sivilce görmek

Kahve falında ayağında sivilce görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında sivilce gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Kahve falında ayağında sivilce görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, çok büyük bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanakta sivilce görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sivilce koparmak nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalet eder.

Kahve falında kendinde sivilce görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak yardımda bulunacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünde sivilce görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde sivilce görmek istediklerini elde edeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top