Kahve falında karısına sarılmak

Kahve falında karısına sarılmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, razı geleceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısına sarılmak gördüyseniz:

  • Olayların akışı nedeniyle sevdiğiniz kimseden uzakta kalabilir ya da kıskançlıktan doğan gerilimler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında karısına sarılmak bunalımlı günler geçirileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret eder.

Kahve falında karısının kustuğunu görmek kafasını rahatlatacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanının karısını görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karısının doğum yaptığını görmek büyük bir başarının elde edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karısından süt emmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine işarettir.

Kahve falında karısını başka adamla görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulur.

Kahve falında karısının gittiğini görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında karısını boşamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top