Kahve falında karısının kustuğunu görmek

Kahve falında karısının kustuğunu görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, zarara uğrayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında karısının kustuğunu gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda zirveye oturmak, tanınır veya bilinir olmak isteğiniz artıyor.

Kahve falında karısına sinirlenmek iş hayatının tamamen bozulacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karısını aldatan koca görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısıyla tekrar evlendiğini görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanının karısını görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret etmektedir.

Kahve falında abi karısını görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında karısının kaçırıldığını görmek başarılarının daim olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısı tarafından aldatılmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karısını gebe görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top