Kahve falında arkadaşını vurulurken görmek

Kahve falında arkadaşını vurulurken görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, başarıdan başarıya koşacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, özgüveninin yerine geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını vurulurken gördüyseniz:

  • Ufukta aşka var veya sosyal yaşamınız hız kazanabilir.

Kahve falında arkadaşını vurulurken görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışmak hayırlı adımlar atacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulup ölmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vurulurken görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında silahla vurulan adam görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında vurulmuş bebek görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, hayat boyu çok sevileceğine işarettir.

Kahve falında kendini vurulmuş görmek rahat bir hayata sahip olacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top