Kahve falında kardeşle öpüşmek

Kahve falında kardeşle öpüşmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, bilakis malının çoğalacağına, çok daha mutlu olunacağına, onlara hocalık edeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, kazancının günden güne arttıracağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşle öpüşmek gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında kardeşinin kendini astığını görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, bazı ortaklıklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin menisini görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ve kardeşini görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş baba ve kardeş görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin kanını görmek hayat daha olumlu bakılacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalettir.

Kahve falında kardeşle konuşmak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında kardeşini yaralamak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini yanmış görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top