Kahve falında kardeşinin kanını görmek

Kahve falında kardeşinin kanını görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yeni işlere girileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kanını gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Kahve falında kardeşinin kanını görmek iyi hissedileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında kardeş kanı görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare kanı içmek imkânsızlıklarının biteceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş adet kanı görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan kanı görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok adet kanı görmek kötü günlerin geride kalacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kedi kanı görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, insanların güvenini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kızlık kanını görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top