Kahve falında kardeşinin sesini duymak

Kahve falında kardeşinin sesini duymak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, gözyaşının dineceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Kahve falında kardeşinin sesini duymak başarılarını arttıracağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşinin sesini duymak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında kardeşin sesini duymak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin sesi duymak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı sesi duymak tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasını sesini duymak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sur sesini duymak zarara gireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında geyik sesi duymak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top