Kahve falında güvercin sesi duymak

Kahve falında güvercin sesi duymak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, işlerinin hemen hallolacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin sesi duymak gördüyseniz:

  • Yenilik arayışı sizde değişiklikler ortaya çıkaracak.

Kahve falında güvercin sesi duymak çok hayırlı işlere girileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arapça sesler duymak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında evliyanın sesini duymak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuhaf sesler duymak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dua sesi duymak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayet sesi duymak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında babasının sesini duymak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top